Kaukametsän opiston kuntojumppa Mainualle

Ilmoittaudu mukaan kuntojumppaan Mainuan entiselle koululle 4.9. mennessä!

Tunneilla liikutaan monipuolisesti koko kehoa haastaen. Tuntien teemat vaihtelevat mm. kahvakuulasta kehonpainoharjoitteluun ja circuitiin – myös osallistujien toiveet huomioon ottaen. Sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille liikkujille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, teeman mukaan vaihtuvasta treeniosuudesta sekä loppuverryttelystä ja -venyttelystä. Kurssin aikana asiakas oppii erilaisia tapoja harjoittaa ja kehittää sekä aerobista että lihaskuntoa. Osa opetuksesta voidaan tarvittaessa voidaan toteuttaa etäopetuksena.

Ilmoittautumaan pääset osoitteesta: https://uusi.opistopalvelut.fi/kaukametsa/fi/course/8376/?fbclid=IwAR07GzJ3qrztgPibMWLYiweKPO_k9pu2zHniiSTh_DhQdSkrKP-wBRCdf3A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *